Kom da ind i kampen mand!

Jeg forstår simpelthen ikke den forskrækkelse der opstår hos mænd, når der ruller en #metoo bølge hen over landet.

De fleste mænd kan jo statistisk set bare læne sig tilbage og svælge i de historier der bliver serveret på timebasis af udsultede nyhedsmedier. For de allerfleste mænd har jo faktisk intet i klemme. De bekymrer sig bare på andres (svins) vegne.

Lad det være sagt med det samme: Jeg har haft min hånd på en del kvinders lår. Jeg har nusset deres bryster i mørke gyder. Jeg har haft en finger oppe i dem i (næsten) fuld offentlighed, og jeg har vundet deres trusser i terningspil på værtshuse (og taget dem med hjem, for sådan er jeg).

Men der én ting jeg er rimelig sikker på jeg aldrig har gjort: Jeg har aldrig gjort nogen af delene uden, at kvinderne rent faktisk syntes, at det var en rigtig god idé/leg.

Og der en én ting jeg er helt sikker på, at jeg aldrig har gjort: Udnyttet en magtposition for at få sexuelle ydelser.

Og det er jo hele humlen. Der er ikke nogen kvinder der siger, at vi (mænd) skal lade være. Det er på ingen måde det, det handler om. De (kvinder) vil lige så meget som vi (mænd) vil. Det er som det altid har været. Intet er ændret.

Kvinder vil bare ikke udnyttes. Heller ikke sexuelt. Og det vil mænd jo heller ikke vel!?

Så hold op med at pive. Kvinderne vil stadig gerne. Du skal bare huske at kvinder skal behandles ordentligt.

Og hvis du behandler dem ordentligt kan de endda overraske dig overordentligt positivt …

ckh

ckh

Fyr der brænder for grafik. Adobes programrække er altid installeret. Det er office-pakken derimod som regel ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seven − 1 =