Plads til ævl og knudrer

Og ja, det hedder knudrer!

For mig har eyesite.dk her altid været mit eget lille fristed. Stedet hvor jeg kan bøvle, ævle og blabre efter bedste beskub. Her kommer alligevel ingen andre end mig selv, så jeg tænker ikke jeg støder nogen.

Samtidig er det stedet hvor jeg kan teste kode, grafik og idéer, inden det ryger i egentlig produktion på andre (lidt mere sobre og seriøse sider).

De fleste gange er jeg ædru, men ikke alle må jeg sande.

Fælles for indlæggene er dog, at de bliver liggende på siden, efter jeg har trykket på “udgiv”. For jeg mente noget med det. Og set retrospektivt mener jeg det stadig (bladrede lige løseligt baglæns for mindernes skyld).

Det dejlige pink moodboard øverst er lånt her.

ckh

ckh

Fyr der brænder for grafik. Adobes programrække er altid installeret. Det er office-pakken derimod som regel ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 + 19 =