Det er jo ikke et tøjkatalog vel!

Jeg forstår det ikke!? Verden er af lave, siger det bare! Side 9 pigen har fået tøj på….

Man kan da heller ikke vende ryggen til verden et øjeblik før det hele går skævt.

Side 9 konceptet er i den grad både sexistisk og kvindeundertrykkende. Det skal jeg være den første til at erkende. Men ikke desto mindre har jeg ofte nydt de smukke kvinder der udfoldede sig i “avisen der skræmmer børnene”.

Så vidt jeg er orienteret var ideen med at have side 9 pigen, at vise “naboens datter” meget let, eller slet ikke, påklædt. Et meget lummert koncept, men det har holdt temmelig længe må man sige. Lønnen for at være side 9 pige har vist aldrig været prangende, hvilket nok har holdt de professionelle modeller væk det meste af tiden. Det har så samtidig holdt de glade amatører til. Og det er jo dejligt. Friske smilende unge kvinder der viser attributterne frem på klædelig facon. Lige noget for en mand som mig.

Men nu er der ikke nogen attributter at se på længere. Side 9 pigen er som minimum iklædt bikini eller undertøj. Og hvis hun er topløs skal hun åbenbart skjule brysterne med hånden. Jeg må indrømme jeg kiggede en uge baglæns (udelukkende i research øjemed selvfølgelig).

Men hvorfor al den tekstil? Hvem er side 9 konceptet skabt til? Jeg tror det er skabt til lumre ældre mænd som jeg selv. Og jeg har bestemt ikke bedt om bikinier, store plastikbabser og modeller. Jeg vil gerne have “naboens smukke afklædte datter” tilbage tak!

Nå, skidt med det…. jeg kommer alligevel kun på Ekstrabladets hjemmeside ca. en gang om året. Omslaget om side 9 pigen er som regel bare én stor skræmmekampagne og afskrift af politiets døgn-rapport. Så det går måske alligevel.

ckh

ckh

Fyr der brænder for grafik. Adobes programrække er altid installeret. Det er office-pakken derimod som regel ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one + 1 =