Jeg kan høre hvad du siger

Jeg bruger næsten 3 timer hver dag i offentlig transport, deraf ca. 2 timer i regionaltog. Og jeg er blevet gammel og sensitiv. Jeg gider simpelthen ikke small-talk. Især ikke når det foregår i mobil-kæledyret, hvor mange mener de sidder i en lydtæt osteklokke. Derfor sidder jeg nu næsten altid i stillezonen i toget.

Jeg ville kunne holde timelange foredrag om andre menneskers fortrædeligheder, familieproblemer, børneopdragelse, underlivssygdomme, kærestefejder m.m. Bogen skriver næsten sig selv. Egentlig kunne jeg bare have en blyant i lommen, når jeg rejser med tog, og så skrive ned hvad folk deler med mig. For de deler rundhåndet.

Jeg er egentlig ikke helt klar over, om de ikke ved, at vi andre er tilstede, eller om de bare er pisseligeglade. Men fred være med det, jeg gider bare ikke være en del af deres liv. Jeg kender dem jo ikke.

Men jeg ville bare SÅ gerne have rettighederne til, og indtægterne fra, de første 5 sekunder i alle mobilsamtaler (de starter nemlig altid ens). Jeg ville blive millionær. De 5 sekunder er skrigende ligegyldige, så det burde ikke være et problem at give dem til mig.

Der kan simpelthen ikke være nogen, der vil savne sætningerne: “Hej (indsæt navn eller “skat”)… Ikke rigtig noget, jeg sidder lige i toget mod (indsæt by)… Er der vidst om (indsæt minut-tal mellem 5 og 15) tror jeg…“.

ckh

ckh

Fyr der brænder for grafik. Adobes programrække er altid installeret. Det er office-pakken derimod som regel ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty − 18 =