Pas din egen tid måske?

44% af danskerne mener at rygning i arbejdstiden bør være selvbetalt (ifølge TV-2).

Det i sig selv er i min verden ikke en nyhed, bare en naturlig udvikling.
Der bliver stadigt færre rygere, og dermed stadigt flere der mener sig snydt.
Tallet vil uværgerligt blive ved at stige.

Jeg er ryger (også i arbejdstiden) og I 44% må da undskylde, at jeg åbenbart stjæler jeres tid.

Den tid I benytter til at snakke privat i arbejdstiden… den tid I benytter til morgenkaffe/formiddagskaffe i arbejdstiden… den tid I benytter til “lige at vende et personligt problem” i arbejdstiden… den tid I benytter til “onsdagsnegle”, “fredagsøl” osv. (igen: I arbejdstiden)…

Den tid hvor det er okay at komme små 3 minutter for sent, og lige slukke computeren i god tid, så man kan smutte hjem præcis kl. 16.

Den tid hvor I bestiller jeres pakker til arbejdspladsens adresse for nemheds skyld, og “lige smutter ned og henter dem i receptionen”… i arbejdstiden. Hvor I tjekker størrelsen på det indkøbte tøj i arbejdstiden…

Den tid hvor I lige checker Facebook og Ekstrabladets hjemmeside for det nyeste sladder/sludder, og får skrevet et par SMS´er til mand/kone/kæreste/børn/venner/veninder… i arbejdstiden.

Den tid I benytter til at gå til og fra jeres frokostpause… Som I ikke lige får lagt i arbejdstid, men i frokosttid.

Min pointe er ikke, at I skal holde op med den slags. Tværtimod. Bliv endelig ved. I bliver gladere af det. Det giver sammenhold, glæde og afslapning i en stresset hverdag.

Jeg måler ikke ting i procenter, minutter eller misundelse. Det har jeg aldrig gjort. Det er livet for kort til. Hvis vi laver det vi er ansat til, og gør det godt og i tide, skal vi så ikke lade være med at spilde tiden på at holde øje med hvad alle andre laver… i arbejdstiden?!

ckh

ckh

Fyr der brænder for grafik. Adobes programrække er altid installeret. Det er office-pakken derimod som regel ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × one =